هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت

روسیه: مسئله نیروگاه بوشهر تأثیری بر احیای برجام ندارد

نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی ضمن رد گزارش «ایندیپندنت» تصریح کرد که مسائل مربوط به منابع مالی نیروگاه بوشهر تأثیری بر روند مذاکرات «وین» برای احیای برجام ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۳ - ۰۸ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 29
کد خبر: ۹۳۵۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، «میخائیل اولیانوف» نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در «وین» در اتریش طی مصاحبه‌ای به خبرگزاری روسی «اسپوتنیک»، با رد گزارش اخیر روزنامه انگلیسی «ایندیپندنت» تصریح کرد که مسائل مربوط به تأمین منابع مالی نیروگاه بوشهر هیچ‌گونه تأثیری در گفت‌وگوهای «وین» برای احیای برجام ندارد.

 

چندی پیش روزنامه انگلیسی «ایندیپندنت» به نقل از یک منبع روس مدعی شده بود که اختلافات میان جمهوری اسلامی ایران و روسیه در خصوص پرداخت هزینه‌های نیروگاه بوشهر احتمالاً بر مذاکرات برجامی وین تأثیر می‌گذارد.

 

با این حال اولیانوف در این خصوص گفت: «چنین گمانه‌زنی‌هایی مطابق با واقعیت نیست و اگر مشکلی در روابط بین نهادهای اقتصادی ایجاد شود، نمی‌تواند بر روند مذاکرات وین برای احیای برجام تأثیر بگذارد».

 

پیش از این نیز روز شنبه (پنجم تیرماه)، «علی‌اکبر صالحی» رئیس سازمان انرژی اتمی ایران علت خارج شدن نیروگاه هسته‌ای بوشهر از مدار را مسائل فنی توصیف کرد و گفت: « این موضوعی است که برای نیروگاه‌ها به صورت طبیعی ایجاد می‌شود و این مسئله تقریبا حل شده و ظرف ۲ -۳ روز آینده وارد مدار خواهد شد».

 

وی در ارتباط با مسئله تأمین منابع مالی نیروگاه بوشهر نیز توضیح داد: «در حال تأمین سوخت جدید نیروگاه بوشهر هستیم و منابع مالی آن نیز در حال تأمین است و وزارت نیرو نیز بدهی را که به سازمان داشت، پرداخت کرد و امروز نیز بانک مرکزی دستور داد که حواله پرداخت سوخت جدید نیروگاه، به روسیه با سرعت بیشتری انجام شود».

 

به گزارش فارس، دور جدید نشست کمیسیون مشترک برجام ۱۳ فروردین ماه به صورت مجازی و به منظور احیای برجام برگزار و پس از توافق حاصله مقرر شد روز سه‌شنبه ۱۷ فروردین این گفت‌وگوها به صورت حضوری و رو در رو دنبال شود که از آن زمان تاکنون شش دور مذاکره در وین برگزار شده است.

 

سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه و رئیس هیأت ایرانی شرکت کننده در مذاکرات در آخرین اظهارنظر درباه این مذاکرات در ۳۰ خرداد ماه و پس از نشست کمیسیون مشترک برجام با بیان این‌که ملاک ما رسیدن به یک توافق خوب است، درباره روند مذاکرات گفت: به اواخر کار نزدیک شدیم، ولی مسیر باقی‌مانده ساده نخواهد بود. هنوز تاریخ دقیقی برای دور بعدی مذاکرات اعلام نشده است.

 

اولیانوف پیش از این نیز در توئیتی احتمال توفیق مذاکرات وین در دور هفتم را بالا ارزیابی کرد و در عین گفت که نمی‌توان از پیش با قطعیت سخن گفت./فارس

 

ارسال نظر
آخرین اخبار